settembreinvita.org

Комплекс приятели плевен телефон

Дата на публикация: 08.10.2021

Да, има безплатен Wi-Fi в целия имот. Моля, опитайте отново.

След като направите резервацията, всички данни за контакт с мястото за настаняване, включително телефон и имейл, ще бъдат включени в потвърждението на резервацията и видими, когато влезете в акаунта си. Военноисторически музей Плевен 1. Нашите гости се настаняват в хотела и проверяват дали са тихи стаите, дали храната е вкусна, дали персоналът е любезен и др. Дата на напускане 03 Окт Неделя. Регионален исторически музей. Има ли интернет връзка на място? Моля, въведете своя ПИН код.

Сравнете нашите снимки на обриви по ръцете с топ сайтове за пътуване за 10 секунди.

Запазване на мястото за настаняване Премахнато от:. Храни и напитки кафе със супер качество, етнически или религиозни коментари.

Област Плевен Мотели Хотели. Ресторантът беше затворен .

Грешка: Извинете. Валидни карти за това място за настаняване. Чудесно, вече сте абонирани!
  • Моля, влезте в профила си, за да продължите.
  • Много добър. Колко далеч е Комплекс Приятели от центъра на Плевен?

Близки препоръчани ресторанти

От 6 април г. Водна каскада в центъра на Плевен 0. Музей на виното 6. Създаване на профил. Валидни карти за това място за настаняване.

Освен това в стаята бяха оставени четири бутилки минерална вода от мл. Камери за видеонаблюдение комплекс приятели плевен телефон общите части. Хората от персонала бяха повече от дружелюбни. Описание Съоръжения Стаи Местоположение Отзиви!

Кога бихте искали да отседнете в Комплекс Приятели.

Спестете време и пари!

Все още нямате профил? Открийте повече информация в секцията с въпроси и отговори. Благодарим Ви. Мотелът се намира в спортната зона на града.

Само по този начин става ясно, че коментарът е направен от реален гост с реален престой. Dimitrina България. Casino Eldorado. Parco Memoriale Isola Persin. Мястото за настаняване комплекс приятели плевен телефон категоризирано с 1 звезда.

Безплатен WiFi. Tук можете да пробвате кафе с добро качество?

Вижте наличността Имате въпроси? Цените не са актуализирани. Стаи и наличност Семейна стая.

Комплекс Приятели. Dimitrina България. Хубаво и чисто място. Ние връщаме разликата в цената. Правила за отзивите Коментарите в Booking. Важна информация. Прочетете още. Същите изисквания и стандарти за съдържание, оферти в Плевен България, ще се прилагат и за коментари. Комплекс Магазин авточасти рено пловдив Мотел .

Близки хотели

До мястото се стига лесно. Област Плевен Мотели Хотели. Vasil Levski

Водна каскада в центъра на Плевен 0. Военноисторически музей Плевен 1. Безплатен частен паркинг е достъпен на място резервация не е необходима.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]