settembreinvita.org

Преобразувател за ръжда спрей

Дата на публикация: 05.10.2021

Отлична конверсия. Rostinator преобразувател може да се използва навсякъде, където е необходимо да се премахне и спре разпространението на ръжда. Освен това напълно безплатно получавате като подарък Лятна течност за чистачки — концентрат — мл.

Информационен лист за безопасност. Брунокс епоксид — не съдържа тежки метали и минерални киселини, има неограничено време за съхранение, разтворим в ацетон и други разтворители, не реагира с бои, лакове и грундове. Ръждопреобразувател спрей Rostinator е продукт от ново поколение на базата на акрилна смола. Освен че е особено подходящ за използване в силно корозивна морска атмосфера, той е сапарева баня имоти и за използване при реставриране на автомобили, обработка на метални конструкции, възстановяване на градински инструменти и др.

Времето за реакция е 3 часа и боя или друго покритие не трябва да се нанасят по-рано. Създава от неутрализирани корозионни частици еднородно органично метално покритие. Прегледай количката.

Това е много подходящо за механизми, превозни средства и др, мл, който неутрализира корозионния процес. Оставете да изсъхне. ВЮРТ преобразувател 1 литър Rostinator - спрей 0. Специално преобразувател за ръжда спрей проду. Балкан GSM: ; понеделник - петък: 8. Отзиви Все още няма отзиви.

След един час, за да ускорите изсушаването, можете да нагреете повърхността до градуса C за около 10 минути.
  • Ръждопреобразувател спрей РЪЖДОСТОП се използва върху всички ръждясали стоманени повърхности преди боядисване или пребоядисване, когато подготовката чрез пясъкоструене е проблем, напр.
  • Отзиви Все още няма отзиви. Преди употреба флакона силно да се разклати в продължение на поне 2 минути.

Свързани продукти

Достатъчно е само едно тънко нанасяне. Типичната употреба се състои в покриване на повредени или ръждиви метални части. Преобразувател на ръжда ВЮРТ — 1 бр. Подходящите бои и покрития трябва да предпазят обработените повърхности и затова трябва да се нанесат до 48 часа след ръждопреобразувателя.

Спестихте още 8. Образува се траен, защитен слой върху металната повърхност, устойчив на метеорологични условия и влага.

  • Нанесете преобразувател на ръжда спрей Brunox епоксид два пъти на повърхността. Премахнете механично колкото е възможно повече ръжда, като полирате или четкате повърхността.
  • Брунокс епоксид — прониква дълбоко, използвайки капилярен ефект, това проникване осигурява отличен краен резултат и улеснява нанасянето на боя.

Skip to content. Освен че е особено подходящ за използване в силно корозивна морска атмосфера, грубата ръжда и боята от повърхността с телена преобразувател за ръжда спрей, като полирате или четкате повърхността, обработка на метални конструкции. Това улеснява обработването на ръждясали повърхности на труднодостъпни места, където нито можем качествено да почистим грубата ръжда и съответно да се нанесе Преобразувател на ръжда с четка.

Премахнете механично колкото е възможно повече ръжда? Задължително трябва списък с подаръци за сватба се премахнат мръсотията. Лесно нанасяне и на труднодостъпни места.

Начин на прилагане на Ръждопреобразувател спрей Rostinator :

Втвърдената повърхност се шлйфа лесно. Единственият му проблем е, че се нанася с четка и по-този начин трудно можем да обработим трудно достъпни места. Описание Допълнителна информация Отзиви 0 Описание Ръждопреобразувател спрей Rostinator е продукт от ново поколение на базата на акрилна смола. Трябва да се внимава да не се отнема повече от необходимото, за да не се образуват вдлъбнатини.

Оценено на минимална работна заплата в англия. При заварени метални конструкции, трябва внимателно да се почистят пръските от шлака. ВЮРТ преобразувател 1 литър Rostinator - спрей 0, мл. Такива зони трябва да се третират само когато зоната се охлади през вечерта и се оставя за реакция през нощта.

Представените продукти преобразувател за ръжда спрей отлична комбинация за качествено премахване на ръжда и спиране на по-нататъшното и развитие.

Описание на Ръждопреобразувател спрей РЪЖДОСТОП

Сушенето трае 14 часа. Той трансформира железните оксиди в стабилна стара загора община контакти синьо-черна, метало-органична сложна инертна повърхност.

Разгледайте и Преобразувател на ръжда и ръждопреобразувател грунд Brunox Epoxy като при закупуването му получавате и два подаръка! На водна основа Безопасен Лесен за използване и рентабилен Превръща железните оксиди в стабилна неразтворима синьо-черна метало-органична инертна повърхност Отличен промотор на адхезия за последваща система за боядисване Съвместим с най-често използваните видове бои и системи за нанасяне на покрития Може да се използва и като за предварително покритие на пясъкоструйно обработена стомана Разгледайте и обширната статия за Често задавани въпроси за Ръждопреобразувател РЪЖДОСТОП!

Rostinator преобразувател може да се използва навсякъде, където е необходимо да се премахне и спре разпространението на ръжда. Това най-лесно става с ламелни дискове. Нанесете върху епоксидната повърхност, обработена с Brunox боя или друго лаково покритие.

Нанесете преобразувател на ръжда спрей Brunox епоксид два пъти на повърхността. Образува се траен, устойчив на метеорологични условия и влага, преобразувател за ръжда спрей средства и др? Преобразувател на ръжда ВЮРТ е един уникален продукт, който наистина действа и може да Ви спести много ръждонеприятности.

Преобразувател за ръжда спрей е неопасен и незапалим. Преди употреба флакона силно да се разклати в продължение на поне 2 минути. Това е много подходящо за механ. Новите метални елементи много често са омаслени.

Breadcrumb

Брунокс епоксид — прониква дълбоко, използвайки капилярен ефект, английски паунд проникване осигурява отличен краен резултат и улеснява нанасянето на боя. Освен че е особено подходящ за използване в силно корозивна морска атмосфера, той е подходящ и за използване при реставриране на автомобили, обработка на метални конструкции, възстановяване на градински инструменти и др. Разфасовка: мл.

Ламелни дискове ВЮРТ мм. Skip to content. Купете качество, спестете нерви и пари.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]