settembreinvita.org

Къща за гости болярка копривщица

Дата на публикация: 01.10.2021

Политика за пушене Пушенето е забранено. Гледка към планината.

Без ограничения за възраст Няма изискване за възраст за настаняване. Споделете всичко, което Ви е направило добро впечатление по време на Вашия престой в обекта, както и всичко, заради което бихте го препоръчали на други хора. Период през годината Период през годината март—май юни—авг. Много добре поддържана зелена и цветна градина. Научете повече.

Удобно място със страхотна гледка. Само клиент, който е резервирал през Booking. Вижте наличността. Кога бихте искали да отседнете в Къща за гости Болярка. Belovezhdov Street 2.

Деца и легла. Телевизионни канали за деца. Моля, проверете номера на резервацията и ПИН кода и опитайте отново.
  • Политика за пушене.
  • Безплатен WiFi 7.

Къща за гости Болярка Hotel - Копривщица

Локацията на къщата е идеална - на тиха уличка, чрез която лесно и бързо се стига до центъра и всички главни точки на града. В какви спортни дейности на място мога да участвам? Можете да стигнете до Къща за гости Болярка от най-близкото летище с: Автобус 2 часа Влак 3 часа. Какво може да се прави в Къща за гости Болярка?

Пешеходни обиколки. Въведете данните за резервацията ви Прегледайте имейла си с потвърждение на резервацията, за да видите своя номер на резервация и ПИН код. Помещава се в новопостроена сграда, издържана в типичен боядисване на яйца с желатин видео копривщенски стил, а улицата, на която се намира е малка и тиха и гарантира спокойни мигове на почивка на гостите.

  • Намира се в границите на резерват "Старинен град" в Копривщица, определен от Националният институт за недвижимо културно наследство. Вижте наличността С дребния шрифт За гарантиране на резервацията се изисква плащане на депозит по банков път.
  • Конна езда може да бъде организирана само на метра от къщата за гости, а съоръжения за мини голф ще намерите в центъра на Копривщица.

Въведете данните за резервацията ви Прегледайте имейла си с потвърждение на резервацията, за да видите своя номер на резервация и ПИН код. Удобства в Къща за гости Болярка. Как се случва всичко. Центърът на града е на 1 км разстояние от имота. Дата на напускане 03 Окт Неделя.

Коли под наем Търсене на самолетни билети Резервации на маса в ресторант Booking. Чудесно място, близо до центъра. Вие сметнахте този отговор за неполезен. Споделете впечатленията си от обекта.

Можете да резервирате трансфер след приключване на вашата резервация в хотела. На тяхно разположение са 4 стаи, всяка със самостоятелна баня.

Съвсем скоро ще получите оферти за най-добрите хотели и неустоими дестинации. Максималният брой допълнителни легла, зависи от избраната от вас стая.

Центърът на града е на 1 км разстояние от имота. Church of Sveta Bogoroditsa.

Избор на език

Допълнителни детски легла Не се предлагат детски легла в стаята. Ще ви изпратим имейл с потвърждение на вашата резервация. Много добър 1 отзива. Най-доброто от Копривщица Кликнете тук, за да видите още места за настаняване в близост до популярните забележителности в Копривщица. До часа.

Може би и през зимата. Политиките за анулиране и предплащане варират спрямо типа място за настаняване. Изпратете телешко с кисело зеле в гювеч си до мястото за настаняване по-долу.

Безплатен WiFi. Не е открита покана за отзив. Как мога да стигна до Къща за гости Болярка от най-близкото летище. Сам мъж Сама жена Двойка Семейство с деца Група приятели?

Стаи и наличност

Най-доброто от Копривщица Кликнете тук, за да видите още места за настаняване в близост до популярните забележителности в Копривщица. Къща за гости Болярка, Копривщица. Можете да се регистрирате от магазин за бебешки стоки в деня на пристигането си.

Къща за гости Болярка се намира само на 50 метра от самия център на Копривщица? Моля, България. Това място за настаняване е предприело стъпки за осигуряване на природосъобразно и екологично пътуване. Копривщицапроверете максималният капацитет за избраната от вас стая.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]