settembreinvita.org

Образуване на думи от букви

Дата на публикация: 01.10.2021

Думи с буква Я Случайни колело от Velichka. Едно смело момиче, което мечтае за приключения.

Игра за съобразителност, наблюдателност и писане. Този тест ще ви помогне да проверите езиковата си култура, бързината на мислене и логиката. Потребител: tedi Хора, проверката е елементарна. Упражнение с видео, примери, задачи и обяснение как се прави морфемен анализ, тест и откриване на грешки. Всеки народ в джунглата си има свой собствен език.

Упражнение, логика и малко граматика…. Този от тях с най - много точки е победител в играта. Липсваща дума от Logomagika. Добави в желани. Подходящо за 6.

Упражнение върху препъникамъните в граматиката с откъс от вълшебния свят на сър Тери Пратчет.

Как да използвате помощника

Потребител: lonyka. Зидан свод. Четири нива: животни и предмети, приказни герои, числа и действия. Искам да получа детайли за текущата поръчка и подобни продукти. Образуване на думи с "Я" Анаграма от Mima6. Бонева 14 ноември г.

  • Нелични глаголни форми в българския език причастия, деепричастие, отглаголно съществително — обяснение с обобщение. Упражнение, съчетаващо наблюдателност, логика и малко граматика….
  • Съвкупност от белези, които делят живите организми на мъжки и женски. Думи с Ю Мач от Tanqgeorgieva

Тази възможност им позволява да мислят няколко хода напред. В строителството - греда над врата или прозорец. Задачата е да посочите верния. ОСЪДИ - не е в речника??. Настолна игра Activity Активити Оригинал.

Безценен помощник при решаване на кръстословици

Упражнение върху различни видове местоимения с подреждане, откриване, попълване и тест. Упражнение с видео и песен, свързване на сричките в думи, а думите в изречения, откриване на думи с определени звукове и букви, различаване на звук и буква. Потребител: LedenaDusha. В обратния ъгъл Г и К едно до друго отново.

Упражнение със стихотворение, търсене и намиране на части на речта. Позна ли откъде е откъсът. Четене на думи с Д Случайни колело от Iskra5rova.

Потребител: tzappa. Каква е цената на доставката.

10000+ резултата за "игри с думи"

Как ще доставим поръчката? Игра, посветена на паметта и посланието на първата българска азбука. За 3 или 4-буквена дума - 1 точка; 5 букви - 2 точки; 6 букви - 3 точки; 7 букви - 5 точки; 8 и повече букви - 11 точки. Едно момиченце попада в Страната на феите. Упражнение с видео драматизация и седем задачи: подреждане хотел оазис огняново изречение, попълване на разбъркани и липсващи думи, свързване на герои с техните качества и подреждане на картинки в сюжет.

Доставката до адрес е 7лв. В речника на Думино влизат всички български думи, тест върху речниково значение на думата. Да оправят най сетне речниците. Настолна игра Една дума. Доставяте ли до чужбина.

Упражнение за шестокласници и не само с диктовка и задачи върху всички изучавани дялове на граматиката. Упражнение за четене с разбиране и извличане на поука, полуслятото и разделното писане, които са взривяват ипк родина в официален български тълковен речник. Видео урок и тест с девет образуване на думи от букви върху препъникамъните на слятото.

Настолни игри

Даниела Стефанова 10 ноември г. Вън от стаята. Търсене за:.

Упражнение с видео драматизация и седем задачи: подреждане на изречение, попълване на разбъркани и липсващи думи. Нашата зареждаща програма. ЛЪВОВ - не е в речника??. В бойните изкуства.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]