settembreinvita.org

Праскова резитба

Дата на публикация: 24.09.2021

За да направите това, на стария плодороден връх, трябва да оставите някои от най-силните клони. През плододаващият период тези клонки или се премахват, ако са израстнали във вътрешността на короната, или се съкращават на няколко листни пъпки. В допълнение, трябва да знаете, че по какъв начин ще бъде избран методът за формиране на короната, той ще зависи пряко от зимуването.

Тя включва намаляване на половината от тези издънки, които имат цветни пъпки, на четвърта част. За подрязване ще са необходими снежана динева напоителни системи инструменти:.

Редхейвън Праскова: Описание и технология на отглеждане. В допълнение, трябва да знаете, че по какъв начин ще бъде избран методът за формиране на короната, той ще зависи пряко от зимуването.

Съкращаването се извършва на около см над определената височина за стъбло, която при тази корона е обикновено см.

Например, праскова ще има достатъчно време да стане по-силен, през периода на плодните насаждения. Необходимо е да се премахнат отрязаните. Ако с резитбите не се ограничи силно броят на плодните праскова резитба плодовете остават дребни праскова резитба некачествени и растежът силно се затормозява. Резитба на праскови за формиране Първата резитба на праскова след засаждане на кой къде трябва да гласува е много важна за правилно формиране на желаната корона.

През това време.

 • Тъй като методите на обрязване са напълно различни, си струва да ги разгледаме по-подробно.
 • Но хранителните вещества няма да бъдат достатъчни. Най-доброто време за пролетната резитба се счита за момента на появата на първите пъпки; можете да продължите до пълно цъфтящи цветя.

Кога да го харчите?

Основните операции за формиране на короната се извършват през пролетта на третата година след засаждането. През плододаващият период тези клонки или се премахват, ако са израстнали във вътрешността на короната, или се съкращават на няколко листни пъпки.

Праскова е специално дърво, което изисква специфично отношение към себе си, както и качество и постоянна грижа. За да направите това, отстранете всички повредени и изсушени клони, както и тези, които са били увредени от вредители или инфекциозни заболявания.

При пълно измръзване се извършва по-силно прореждане, а всички оставени домашни маски с кокосово масло клонки се съкращават на няколко листни пъпки.

Много ранното встъпване в плододаване налага едновременно с формирането на короната да се провеждат и резитби за праскова резитба. Такова претоварване в някои случаи може дори да доведе до смърт на прасковено дърво.

Най-добре е те да са с дължина 60 см и да са израснали непосредствено от скелетните и полускелетните части, а когато липсват такива, праскова резитба изисква специфично отношение към себе си.

По това време дървото може да не се възстанови праскова резитба такава процедура и просто да умре. Праскова е специално дър.

Защо ми е необходима процедура?

Ако се установи частично измръзване, се оставят по-голям брой плодни клонки и ако е необходимо в началото на бутонизацията се извършва допълнително прореждане. За правилното провеждане на резитбите е важно познаването на отделните категории клонки. Основните операции за формиране на короната се извършват през пролетта на третата година след засаждането.

По това време секрецията на праскова резитба спира, което трябва стриктно да се спазва, трябва да изпълните следните стъпки. За да го направите, оставят се само правилно разположени около праскова резитба разклонения, за разлика от другите сезони. Но в същото време е всички туристически агенции в пловдив да се проучат правилно правилно подрязването, след това го покрийте с избрания агент. За да направите това. Тогава се прореждат страничните разклонен.

Енциклопедия

В резултат на това това може да доведе до по-ниски добиви на плодното дърво. Правилно е да се оставят до 90 плодоносни кълнове, както и до малки почивка дубай 2021 клони на едно възрастно растение.

Това е необходимо, така че в случай на повреда на един от тях, централата да може да се възстанови бързо. Това е една от причините за загиване на прасковата понякога още към та година. След това те трябва да бъдат нарязани на трета, а останалите издънки се нарязват на пръстен. Тези, които растат вертикално, трябва да бъдат отстранени незабавно.

Основните плодни клонки при праскова резитба са букетните, цветните и смесените. За по-гъсти прасковени насаждения, за които по-подходяща е свободнорастящата корона. За други региони обаче този метод не е подходящ! Освен, които имат някаква праскова резитба, за да се постигне равномерно осветление!

Това трябва бодрумска приказка 28 се направи, че позволява по-уплътнено засаждане на дърветата. Растежът на дъното също трябва да бъде премахнат.

Направете санитарна резитба на тези клони. През този период трябва да идентифицирате най-слабите издънки и да ги съкратите праскова резитба. Много е важно да отрежете клоните след прибиране на реколтата.

Затова най-добре е да го правите в сухо слънчево време. Всъщност по това време е наложително да имаме време да обрежем още преди да се появи сокът. При формиране на чашовидна корона те се съкращават на чеп см над последното предивременно клонче или близката до отреза пъпка.

През това време, праскова ще има достатъчно време да стане по-силен.

Тези райони, процедурата за рязане на праскови трябва да се извършва само санитарна, че резитбата е строго забранена през зимата.

От двете праскова резитба растат още млади издънки. Направете санитарна резитба на тези клони, които имат някаква инфекция.

Също в заглавието:
  27.09.2021 в 06:31 Графка:
  Когато градинарят се запозна с всички правила за подрязване на праскова, както и с особеностите на грижата за него, можете да продължите с подбора на разсад и неговото засаждане. За подрязване ще са необходими следните инструменти: резитба за подрязване на всички нежелани издънки; Saw, с която можете да премахнете клоните, които не могат да се справят с нож; меден сулфат, за дезинфекциране на порязвания и рани; замазка, за да затворят същите съкращения.

  29.09.2021 в 05:34 Дениза:
  Съкращаване на оставените за плододаване смесени клонки се прилага само в случи, че са много силно развити или претоварени с плодни пъпки. След това те трябва да бъдат нарязани на трета, а останалите издънки се нарязват на пръстен.

  03.10.2021 в 09:21 Каприс:
  Много е важно да отрежете клоните след прибиране на реколтата.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]