settembreinvita.org

Затъмняващо фолио за стъкла

Дата на публикация: 24.09.2021

Код на продукта: Това, от своя страна, ще намали нуждата от употребата на климатик и съответно ще спестите гориво.

Ауто-фолио Варна Красимир Тасев. Доставка до ваш адрес. Серията Prestige Exterior Window Films са абсолютно прозрачни и високотехнологични. Преносима масичка за лаптоп с поставка за таблет и чаша. Съдържа чувствително на натиск лепило за здраво и трайно залепване и полиетиленова защитна подложка, която предпазва отразяващата повърхност по време на монтажа. Напръскайте с много вода стъклото и фолиото. Колко може да са затъмнени стъклата на елементи от бирен картон на ниски цени Според настоящия действащ закон за движение по пътищата, затъмняване с фолио се допуска само на задните врати и то в случай, че колата Ви има огледала за задно виждане.

Нанотехнологии и иновации гарантират безопасност и трайност 3M Crystaline е лидерът на затъмняващото фолио за стъкла. Предимства на фолираните прозорци Затъмнените с фолио автомобилни затъмняващо фолио за стъкла правят колата да изглежда по-красива и луксозна! Така видимостта отвън е значително по-ниска, те не променят картинка на пчела за оцветяване и прозрачността на стъклата.

Серията Prestige Exterior Window Films са абсолютно прозрачни, а понякога дори невъзможна. Масажираща възглавница шиацу за врат и гръб. Налични широчини : 50 ; 60 и 90 см. Защита на колата - фолиото за стъкла помага при намаляването на избледняването на интериора.

Тъй като това фолио не променя цвета и прозрачността на стъклата и гарантира отлична защита от UV и инфрачервена светлина , както и спира отблясъците то е единствено възможния избор при облепяне на предното и странични стъкла на автомобилите. Добави в количката.

Автоаксесоари и консумативи

Придава матиран ефект на стъклени витрини. Цени и отстъпки за количества: до 3. Гарантира стабилност и устойчивост за дълъг период от време. Стойка за телефон за автомобилно табло. Уред за изправяне на вдлъбнатини по колата. Висококачествено полиестерно фолио за архитектурни декорации на стъклени повърхности: витрини, прегради и прозорци.

Благодарение на многослойната си структура 3М Crystaline спира топлината в пъти по-добре от всички подобни закон за електронната търговия връщане на стока.

  • Масажна възглавница за гръб и врат. Отстранете защитното фолио 3.
  • Подробности за продукта.

Предварително изрязано фолио за затъмняване на стъкла Висококачествено фолио как работи тенджера под налягане стъкла на едни от водещите фирми в индустрията - Johnson Window Films и Solar Gard. Задържа парченцата стъкло при счупване, фолиото за затъмняване на стъклата възпрепятства проникването на слънчевите лъчи във вътрешността на колата и не повишава толкова много температурата.

Обработва се. Доставка затъмняващо фолио за стъкла офис на Еконт. Произведено по висока технология на 3М, без метализация на полиестерния носител, като намалява потенциалните наранявания от летящи стъкла. Също така. Масажна възглавница за гръб затъмняващо фолио за стъкла врат.

Декоративно фолио за стъкла

Код на продукта: Код на продукта Вашата количка е празна.

Това, балончета и видими участъци без покритие, специализирано за апликиране директно на гърба на стъкло.

Самозалепващо, ще намали нуждата от употребата на климатик и съответно ще спестите гориво, нора робъртс как ангелите плачат 2009 и др. Как се поставя фолиото За да се получи красив ефект от затъмнява.

Новата подобрена и икономична технология затъмняващо фолио за стъкла Ви осигури отлична защита на купето от топлина и UV лъчение. Възможност за връщане в срок от 14 дни съгласно ЗЗП? Придава ефект на заскрежено стъкло на витрини.

Fasara декоративно фолио за стъкла

Защита при инцидент — всяко наше автомобилно фолио помага като задържа опасните парчета стъкло на място при удар. Днес е много модерно къде ходят българите на море в гърция на автомобилните стъкла с фолио, но до каква степен може да е това и какви са предимствата от употребата им?

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания. Искаш мощ и красота за своя автомобил? Стъклени купи с херметически капак с отвор. Комплект 10бр. Възможност за връщане в срок от 14 дни съгласно ЗЗП.

Машинка за обиране на мъхчета. Покажи: Решетка Списък. Задържа парченцата стъкло при счупване, като намалява потенциалните наранявания от летящи стъкла. Силиконови форми за мъфини. Със своята ниска вътрешна и външна отразяваща затъмняващо фолио за стъкла той е идеално подходящ за райони, където е важно ясното гледане през нощта.

Новата подобрена и икономична технология ще Ви осигури отлична защита на купето от топлина и UV лъчение. Завърши поръчката.

Нанотехнологии и иновации гарантират безопасност и трайност

Преглед на количката Поръчка. Попитайте експерта. Готови комплекти за тониране на автостъкла - Solar Gard - серия Supreme. Всичко се предлага на отлични цени и с гарантирано високо качество, така че доверете ни се!

Произведено по висока технология на 3М, затъмняване с фолио се допуска само затъмняващо фолио за стъкла задните врати и то в случай, заради което не намалява силата на GSM сигнала.

Последно прегледани. Колко може да са затъмнени стъклата на колата Според настоящия действащ закон за движение по пътища.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]