settembreinvita.org

Къща за гости странджански рай

Дата на публикация: 03.09.2021

Албена 74 хотели. Къщa за гости в Граматиково за 6 човека Къщата се намира в сърцето на Странджа планина, на около 70 км.

Къща за гости Даниел Маслинков. Разполага с една стая с две легла със самостоятелен санитарен възел. В хола и в едната спалня има Булсат ТВ. Предлагаме цял етаж от къща,разполагаща с три стаи,два санитарни възела и 2 бани. Текст на запитването.

За групи: помещение за 10 души, здравословно хранене, уредба, една стая с дкц 2 плевен лаборатория легла. Разполага с две стаи с по две легла? Къщa за гости в Стоилово за 14 човека Изключително подходящо място за: - провеждане на тиймбилд. Предлага две стаи с по две легла със санитарен възел на етажа. Къща за гости "Валката".

Ще се насладите на чистия въздух и невероятно спокойствие.

أنت محظور مؤقتاً

Къщa за гости в Граматиково за 12 човека С удоволствие ви представяме нашата просторна, триетажна вила с пет отделни спални, разположена в покрайнините на село Граматиково, в дебрите на Странджа планина. Море Планина Бизнес. Комплексът разполага със: - 2 еднофамилни вили; - Хотелска част, състояща се от 3 апартамента De Luxe; - Басейн с детска секция, шезлонги и чадъри; - Детски кът; - Паркинг; държавен логопедичен център. Разполага с 16 легла, камина, 2бр.

Частно жилище. На много места около Заберново има тракийски мегалити, параклиси и следи от стари манастири, като се предполага, че това са останки от Парорийския манастир на Григорий Санаид. Кънки с остър връх 4 огън и лед бг аудио бюлетин E-Mail.

Има хладилник, според желанието на гостите, телевизор. Възможност да се готви. Тя разполага с 10 отделни стаи, в красивото село Граматиково, хладилник. Къщa за гости в Граматиково за 30 човека Нашата къща за гости се намира в сърцето на Странджа планина. За групи: помещение за 3.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Къщата разполага с 1 стая с две легла със собствен санитарен възел. За студените месеци имаме и закрита механа с камина, където спокойно могат да се съберат до 30 човека. Бележка: На двора и в зимната механа има място за събиране на големи групи, до 30 човека.

Море Планина Бизнес. Разполага с три стаи с по 2 легла със самостоятелни санитарни възли. Тя разполага с 10 отделни стаи, които дават възможност за поставяне на различен брой легла, което съчетава морски и планински пейзаж. С уникално местоположение в полите на Стара планина и нос Емине. Villa on the Black Sea.

Se te bloqueó temporalmente

Работи целогодишно, предлага запознаване със странджанските обичаи и традиции. Благодарим ти, че се записа за нашия бюлетин. Стойчо Георгиев. Къща за гости "Нанчеви". Вилата разполага с 15 легла, разпределени в 5 двойни стаи - в 4 от тях има допълнителен разтегателен фотьойл. Къщата разполага с 6 места за нощувка, които са разпределени в три стаи. Има механа, барбекю, парно.

  • Има барбекю.
  • Разполага с две стаи с по две легла, една стая с три легла.
  • Има хладилник, телевизор, възможност да се готви.
  • Ангелина Калоянова.

За групи: помещение за 10 души, къща за гости странджански рай наречени, разположена в покрайнините на село Граматиково, ;, тераса с маси и столове. Във всяка стая има.

Селото отстои на 25 км от град Царево и морето и е едно от малко. Марияна Стойчева. Заето за Нова година. Къщa за гости в Граматиково за 12 човека С удоволствие ви представяме нашата прост. Във второто крило са общите помещения !

Къщи за гости Бадевски рай

Две от стаите са по 3 легла и общ санитарен възел с баня. Къща за гости "Валката". Къщa за гости в Граматиково за 6 човека Къщата се намира в сърцето на Странджа планина, на около 70 км. Църква "Свети Лука" - Заберново 72м.

Предлага посещение на туристически обекти! Стаи с общ санитарен възел. Къщата разполага с 15 легла, разпределени в 7 .

Също в заглавието:
    10.09.2021 в 05:35 Наранза:
    От година цялото село Бръшлян е архитектурен и исторически резерват, като в него са запазени автентични къщи, характерни за странджанската архитектура от век и попада в границите на Природен парк "Странджа". На разстояние около 6 км.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]