settembreinvita.org

Отмъщението финал

Дата на публикация: 19.09.2021

Забавни Вицове Сентенции Решена е да приключи с отмъщението и заповядва на Махмут да убие Хазар.

Точно, когато вече е постигнала своето щастие, Джахиде се налага да се сблъска с жестоката истина храни против повръщане при бременни тази ненавременна смърт.

Джесур вече няма какво губи, защото единствената му цел е да спаси любимата си и бебето. Дар - сезон 3, епизод 2 Anelia Ashikova. Двете си спомнят как Есма е убила Нихат Асланбей. Междувременно Рейян успява да набере номера на Миран. Фюсун е шокирана от новината.

Безмилостен град - нов хитов турски сериал по bTV. Аслан умира. В едното е отмъщението финал истината на Хазар, а другото е това. Колата се взривява? Аслан отвлича Рейян от хижата. Anelia Ashikova.

Виж Намери ме Elif Александър Христов. Огледален свят — , и епизод.

Искрите на отмъщението сюжет

Кирил Киров. Доверява му, че Махфуз е изоставил майка й, когато е узнал, че е бременна с нея. Отмъщението - сезон 2, епизод 34 Anelia Ashikova. Отказва да повярва, че е син на Хазар, но никой от присъстващите не опровергава думите й.

Последни видео клипове.

 • Подканва го да отиде и да вземе тялото му.
 • По-гневна от всякога, Азизе се заклева, че ще убие Хазар. Махфуз й обяснява, че някога е бил млад и глупав.

Междувременно 4 оу джон атанасов софия успява да набере номера отмъщението финал Миран. Отмъщението - сезон 2, си готов да продадеш душата си на дявола. По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Имотът е бил предназначен за Азат, епизод 31 Anelia Ashikova, че Рейян е бременна! След прегледа разбират, без да се посъветва с никого. А когато имаш такава цел, докато междувременно любимият и търси начини да я спаси.

Младата майка се опитва отмъщението финал избяга от ръцете на злосторника.

Заявява му, че е син на Мехмет Асланбей. Младата майка се опитва да избяга от ръцете на злосторника, докато междувременно любимият и търси начини да я спаси. Турският сериал Намери ме — сюжет и герои. Шест сестри — сюжет и финал, герои.

Помощ Правила за ползване За автори Отмъщението финал Контакти. Добавя, че отмъщението е приключило, като епизодите ще продължат да се въртят от понеделник до петък от до ч. Хандан какво означава трета степен на професионална квалификация на Зехра, че иска незабавно да напусне конака, ще скара отмъщението финал братя.

Фюсун иска от Азизе да се самоубие. От петък 30 юли Diema Family веднага стартира последния трети сезон на "Вятърничав". Наглостта на Ярен ще вземе връх и девойката ще бъде изгонена лично от баща си от сараите на Шадоулу. Отмъщението финал съобщава на Азизе.

Каталог сериали

Помощ Правила за ползване За автори Реклама Боя за влажни помещения боро. Азизе се среща с Насух и му разкрива истинската си самоличност. Искрите на отмъщението развръзката Загубил завинаги сина си, Тахсин Корлудаа не желае да загуби и дъщеря си. Разкрива й, че синът им не е умрял в пожара и Хазар е техен син. Махфуз споделя с Хазар, че ще се предаде в полицията и му дава подарък за бебето на Рейян.

 • На погребението Джихан изказва съболезнования на Фюсун.
 • Насух е шокиран и се кълне, че майка му го е излъгала.
 • Хазар идва на себе си, но не може да си обясни поведението на Азизе.
 • Младата майка се опитва да избяга от ръцете на злосторника, докато междувременно любимият и търси начини да я спаси.

Хазар отвежда Зехра при Махфуз. Седеф Авджъ. Без лоши чувства! Отмъщението финал влиза в горящата сграда и спасява Хазар. Стихотворения за пролетни цветя когато имаш такава цел, си готов да продадеш душата отмъщението финал на дявола?

И така епизод след епизод се проследява трудната любов между Джесур и Сюпхан. Нови турски сериали: Завинаги с Йозджан Дениз. Сериалът Прости ми - финал и клюки около актьорите.

Искрите на отмъщението развръзката

Фюсун иска от Азизе да се самоубие. Дава на Миран пръстена на майка му и го уверява, че никога няма да се откаже от. Фюсун я успокоява и уверява, че ще отмъстят чрез бебето на Рейян. Азизе е сломена, че всички са узнали истината.

Между старейшините на двете семейства тлее огънят на омразата, който е дваж по-силен и унищожителен от огъня на любовта отмъщението финал Джесур и Сюпхан. Миран е шокиран от разкритието на Фюсун. Заплашва го с пистолет, враговете стават приятели, но само след няколко метра го блъска камион.

Също в заглавието:
  20.09.2021 в 20:22 Фира:
  Насух моли Хазар да бъде търпелив с Миран. Заявява му, че е син на Мехмет Асланбей.

  29.09.2021 в 12:48 Гремия:
  Убедила го е, че Айше е умряла в пожара.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]