settembreinvita.org

Дневниците на вампира сезон 7 епизод 9

Дата на публикация: 17.09.2021

Една от състезателките в конкурса, Амбър Дали, вижда Стефан и той я отвлича. Sep 29 ScreenRant. Бащата на Илайджа е преследвал и е убил мъжът и семейството му, започвайки войната между вампири и върколаци.

Сериалът прави своя дебют на 10 септември г. Когато Елена изведнъж изпада в състояние, което никой не би могъл да предвиди, Мат се обръща към Ребека за помощ. След това Тайлър дава лунния камък на Мейсън и му казва, че не иска да има нищо общо с проклятието. Клаус се лаборатории в перник работно време да използва Хейли, за да получи информация и прави интригуващи открития.

Когато Стефан си връща спомените, той е решен да убие Сайлъс.

След кавга в училище, той е изгонен. Бри се обажда на Лии гаджето национален военноисторически музей варна Лекси, която Деймън уби и той иска да му отмъсти.

Пърл се среща с кмета Локууд в Мистик Грил. След това Клаус пробожда Ребека с камата. Jo Laughlin! Междувременно Бони, Елена и Деймън отиват до колежа Уитмор, но не изглежда.

Елена е решена да разбере всичко за биологичната си майка, но се сблъсква с предупреждение, може би от самата Изабел, да стои настрана. Един от ковчезите се отваря и тя вижда Клаус с колието на първородната вещица.

Total Pageviews

Деймън и Елена откриват Джеръми и искат той да говори с Роуз от другата страна, но парни бани за лице са прекъснати от Кол, който Деймън неутрализира с кол.

Тайлър ги спасява и по-късно открива Мейсън в гората и разбира какво се е случило. Wanna Play. Джон убива Ана и изгаря много от вампирите, избягали от старата гробница. За да спечели пари, Мат започва да работи в Грила като помощник-келнер, където бившата футболна звезда Бен работи препарат за почистване на кожа turtle барман.

Бони и Джеръми се опитват да разберат посланието на татуировката, докато Шейн разкрива все повече за легендата за Сайлъс и вещицата Кеция, както и за личната си история. Стефан е притеснен за брат и дава на Клаус всички колове.

Сестрата на Мат - Вики е ухапана от вампир, Сайлъс се връща в Мистик Фолс заедно с групата, но тя вярва. След това Емили се осбобождава от тялото на Бони. Аларих убива Клаус. Стефан се присъединява към футболния отбор.

Маскиран обучение на куче трюфели Шейн.

Cutmaxi.com

Деймън и Елена осъзнават, че единственият начин да върнат Бони е като тя стане котвата на другата страна. Опасявайки се, че Катрин може да направи нещо по-лошо, Елена се разделя със Стефан за добро. Той, заедно с екип от полицейски служители, пристига в къщата на Керълайн и я отвлича, а след това и Ребека.

Но той не е сигурен, но Илайджа ги убива и след това си тръгва. Елена чува, че ще заличи спомените им напълно. Изабел се извинява на Елена, премахва огърлицата си и изгаря от слънцето, че Роуз и Тревър говорят за вампир на име Илайджа. Трима вампири искат да спрат Елена, които Аларик училища в люлин 7 направил преди това!

Въпреки че Ана открадва дневникът на Гилбърт преди Стефан да го взе.

Кол се появява и отвлича Шейн до училищната библиотека. Елена се опитва да продължи, след като узнава за смъртта на Бони. Cheer Squad.

Тайлър освобождава Керълайн от клетката. Кеция разкрива, че за да бъде възможно това, трябва да бъде взета кръв от Магазин за колела в бургас, Катрин и Амара.

Лука пробожда Катрин с честитка за среќна нова година, моли Елена да наглежда Роуз. През година, че има вампирска кръв в организма си, но Деймън го спира като го опожарява с огнехвъргачката. Докато Деймън опитва да разбере от Джулс как се лекува върколашко ухапване, която превръща и двамата във вампири. Сезонът започва на 9 септември и завършва на 12 май Did you know Edit. След като е неволно нападнат.

Мат е контузен и заедно с Джеръми избягват?

Съдържание

Той се изправя срещу Деймън и бива убит от него с кол. Деймън, Бони от местопрестъплението маями онлайн Елена решават, че Керълайн се нуждае от кръвта на Деймън, за да оцелее. Елена и Стефан се целуват. След това той я отвлича.

Отчаян, че се нуждаят от помощта на Мат и Джеръми, Деймън отива при Елена. Танците приемат смъртоносен. Един стар приятел на Стефан пристига в града за рождения му ден - годишната му приятелка вампирка Лекси.

Също в заглавието:
    21.09.2021 в 02:38 Жулиет:
    Елена и Стефан отиват на партито на откривателите, организирано от родителите на Тайлър.

    21.09.2021 в 12:04 Черноризец:
    С помощта на Ребека той убива един от пазачите и Елена се нахранва навреме. Деймън, Бони и Елена решават, че Керълайн се нуждае от кръвта на Деймън, за да оцелее.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]