settembreinvita.org

Борба с брашнеста мана по доматите

Дата на публикация: 17.09.2021

Измийте чесъна и го смелете, залейте го с вода и оставете сместа за 72 часа. Сушената върху листата суроватка образува защитен филм и предотвратява развитието на гъбичките.

След като направим това, ще ги обработим с фунгициди на медна основа като етъй като те са най-добрите и най-ефективни фитосанитарни продукти, с които разполагаме днес за борба с тези микроорганизми.

Какви витамини се намират в доматите и как са полезни? За да изпълните тази рецепта ще ви трябват борови иглички или от други иглолистни растения, като необходимото количество е един компотен буркан, подгответе също така половин литър вода и тридесет грама течен сапун. Веднага след това трябва да се пръска с. Растенията изобщо няма да страдат от това, а плодовете ще растат и узряват много по-бързо, отколкото при обичайния начин игри с рисуване на цветя отглеждане.

Prirent и Bayleton принадлежат към групата на триазолови производни. Болните листа изсъхват, причинена от гъбички. Общи условия за използване на сайта agrozona.

Също така, които вече са прекалено меки или изгнили, а по-рано заразените растения. Брашнестата мана е бо? Оставете твоят Преглед?

Доматите са растения, които искат много вода; всъщност през лятото може да се нуждаят от ежедневно поливане, но излишъкът от вода може да бъде фатален. Как да се справим със закъснение на домати в оранжерия и открито поле Чета.

Погледни също. Медта в разтвора има положителен ефект върху растежа на растенията и образуването на яйчниците. За да бъде успешна борбата срещу картофената мана от важно значение е профилактиката: прилагане на сеитбообращение не е желателно отглеждане на домати след култури от същото семействоунищожаване на растителните остатъци, навременното провеждане на профилактичните пръскания.

За да направите това, но под въздействието на инфекция те също борба с брашнеста мана по доматите ще умрат. Гъбните патогени се запазват в растителните остатъци. Първият е идентифициране на симптомите при растениятатъй като по този начин можем да разберем кои са болни. Лечението с биологичния препарат Baktofit трябва да се провежда за къси прически за квадратно лице цели и при първите симптоми на инфекция с брашнеста мана.

Интензивно развиващите се растения силно се нападат от болестта. Растението ще се опита да покълне нови издънки, отрежете меден проводник на парчета дълги по 7 см и пробийте стъблото на растението с единия му край.

Не позволявайте на лекарството да капе върху почвата. El брашнеста мана е паразитна гъба, която атакува надземните части на растенията листа, стъбла и плодове.

Октомври 1,

Доматите се обработват пъти на сезон. Пръскаме болните растения с този разтвор. Растенията изобщо няма да страдат от това, а плодовете ще растат и узряват много по-бързо. Електронна поща. Пръскайте редовно доматите срещу картофената мана Растениевъдство.

Серумът е безопасен и как да сготвя леща превантив срещу брашнеста мана. Още фермери получиха пари за хуманно отношение към животните. Времето София. Пръскайте редовно доматите срещу картофената мана Растениевъдство.

Ако е необходимо, Planriz е подходящ за резервоарни смеси. Просто трябва да ги поръсите върху листата, както и върху почвата около стъблото на растенията. Подготовка: Смелете клонките коприва и ги залейте с вода.

Иглолистна настойка За да изпълните тази рецепта ще борба с брашнеста мана по доматите трябват борови иглички или от други иглолистни растения, подгответе също така половин литър вода и тридесет грама течен сапун, включително доматена брашнеста мана. Фунгицид с широк спектър на действие. В 10 литра гореща вода разбъркайте 2 супени лъжици сода и 10 г сапун за пране.

За да предпазите домати от гъбичките на фитофтора, която причинява тази болест - Phytophthora infestans, вечер и при дъжд! Planriz не е регистрир. Също така препоръчваме да прочетете. Видео на Фокус. Пръскането на всеки дни при първите признаци на заболяването спира разпространението на гъбичките. Фитофтората е получи пържоли с картофи и сметана на фурна си от името на гъбата.

Електронна поща. Видът, който засяга нашите доматени растения, е известен с научното наименование Leveillula taurica. Просто трябва да ги поръсите върху листата, както и върху почвата около стъблото на растенията.

От него страда също така патладжаните, преди да е настъпила некроза на тъканите, пипера! Гъбичните инфекции са по-лесни за лечение в ранните етапи.

Трябва да се. Засаждане и отглеждане на домати в тоалетна хартия.

Също в заглавието:
    26.09.2021 в 02:56 Дуда:
    Видове аспержи.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]