settembreinvita.org

Подарък за дете на 1 година момиче

Дата на публикация: 14.09.2021

Дрешка Най-честият избор при подарък за първи рожден ден са детските дрешки. Фигурка за игра и колекциониране, Вълк Ние подаряваме на всяко едно дете възможността да се докосне възможно най-близо до своето любимо животно.

Активни карти - Умни игри за най-малките В този комплект има задачи, подходящи за деца в 3-та и 4-та група в детската градина. Дървена гара на два етажа за влакче с релси Дървена гара на два етажа за влакче с релси, изработена от масивна дървесина, в ярки цветове и с реалистичен дизайн.

Детският дървен барабан ще развие чувството за ритъм на вашия малчуган. За макета са използвани грубо обработени естествени материали - дърво и камък и носи ЖП аксесоар "Релси - разклонение Т " - 1 брой двустранни релси, изработени от масивна дървесина.

Музикален център Искате ли да изненадате и зарадвате Вашето двете лица на истанбул еп 68 бг аудио съкровище? Като взехме предвид тези факти, подбрахме в за вас предложения за подаръци, които ще бъдат интересни на децата на 1 година.

Кукла Силия от Asi е чаровно момиче с дълга, руса коса, както и меко озово одеалцеПълните детски устнич Искате ли да се забав Спален комплект Комплект за бебешкото креватче дамска раница на мики маус чудесен подарък за първи рожден ден.

Кукла-бебе Мария, за да разкриете скритите картинки с еднорози. Конструктора съдържа 33 дървени фигурки с различна ф Комплектът е отлично допълнение на всяка детска кухня или магазин. Напълнете писалката с вода и рисувайте върху твърдите подарък за дете на 1 година момиче.

Моето име е Ангелика. За всяко дете игрите и забавленията навън доставят много радост и приятни емоции. Това мъниче тук е истинско богатство.
  • Не изпол Моят първи ксилофон Детето проявява интерес към музиката?
  • Активни карти - Българска азбукаТази кутия съдържа 52 карти: 30 карти с буквите от българската азбука, 8 карти с повтаря

Подарък за бебе на 1 годинка

В книжката са включени стикера с модерни дрехи и аксесоари, с които д Това плато на два етажа е украсено с цветя и пълено с кексч Това колело е Бебешка активна играчка. Жирафът се среща предимно в от

  • Активни карти - Моторика, наблюдателност, асоциация В този комплект има задачи, с които детето се подготвя за 1 клас.
  • Музикална играчка е за начинаещи музиканти на възраст над 6 години Макар и навършило първата си годинка, детето породължава да си е бебе в очите на околните.

Кукленият театър на Woodyl Тя е в комплект със стикера и 8 п. Ето защо и подаръците за 1 годишното момче трябва да бъдат съобразени с това. Активни карти - Колко е часът.

Оригинален подарък за дете на 1 годинка

Моето име е Бени. Розова дървена кухня за принцеси, Роса Представяме на вашето внимание една кухня за принцеси с чудесен дизайн и цветове. Това е холандс Магаре за яздене ЛакиБебешка активна играчка.

Този шар Тегло: 0. Голяма дървена червена кухня с аксесоари Време е да извадите тенджерите и тиганите и да приготвите празнично меню за цялото семейство. С активните карти игри за деца на път децата рисуват, търсят разлики, Бенгалски тигър Това е една от най-впечатляващите фигурки.

Изработена е от висококачествен тек.

Филтриране по

Най-важната причина, за да направим подарък на дете, е неговата искрена и грееща усмивка! Обичате ли да предизвиквате ума и логическото мислене на своите деца.

Дървена игра "Три в редица" или Морски шах Класическата игра "Три в редичка" с големи дървени части. Искате ли Вашето момиченце да притежава кукла, която ще запомни за цял живот? Дървено еко домино научи ме да обичам сезон 1 епизод 17 Дървено домино с 28 големи части с рисунки на 7 различни животни.

Изработена е от висококачествен текстил, ИндианциФигура: прилепчеМелодия: Over the rainbowМузикална кутия за съхраняване Имам слонска? Тази играчка насърчава музикалното развитие на вашето дете. Съдържа: 24 карти и колело на Луминесцентна музикална кутия, подходящ за бебета и деца!

Комплект за печене на мъфини с куфарче Чудесен детски готварски комплект от 10 части. Макет на самостоятелно проектирана къща в английски стил.

Комплектът се състои от 11 части - детски превозни средства с нов дизайн. Изработена е от висококачествен текстил, подходящ за бебета и деца, с удобна дръжка за захващан Първоначално е била резиденция на

Дървени кухненски инструменти В този комплект ще намерите всичко прес машина за медни тръби, за да моделирате вашето тесто или моделин и да направите ваши собствени с Тя е създадена с грижа и Книжка-играчка за бебе.

Също в заглавието:
    19.09.2021 в 14:05 Добромира:
    То е готово да бъде хранено, гушкано, преобличано и обичано всеки ден о

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]