settembreinvita.org

Машинка за връзване на лозя мнения

Дата на публикация: 10.09.2021

Лента за клещи за връзване. Доилни агрегати Виж всички от Селскостопанска техника. Оценка: 5.

Добави в желани Добави за сравняване. Влез в акаунт Създай нов акаунт. Наличност: Изчерпано количество Код на продукта: Видял си по-ниска цена! Кошницата е празна.

Марка: MAX. Уплътнителна техника. Описание Градински инструмент за връзване Код: Този нов тип машина за подвързване с пластмасово тиксо като свързващ материал и телбод за фиксиране на тиксото. Описание и характеристики. Зарядни за акумулатори Стартерни устройства Тестери за акумулатори Станции за зареждане Радио хорея на хънтингтън изследвания Виж всички от Зарядни устройства.

Широко приложение: Лентата и телбодът могат да се използват за различни видове растения, като грозде, домати, краставици, чушки, цветя и растителни клони Лесен за работа: Първо извадете лентата и поставете клона в нея, натиснете и освободете свързващото устройство.

Total Pageviews

Продуктът е добавен в количката! Преглеждания: Код: Наличност: В наличност Доставка на поръчките. Този апарат за връзване, използва консумативи: лента за превръзване и телчета телбодчета. Оценка: 5. Подобни предложения. Оценка: Лош Добър.

  • Бензинови къртачи Електрически къртачи Консумативи Хидравлични станции Хидравлични къртачи Виж всички от Машини за къртене. Широко приложение: Лентата и телбодът могат да се използват за различни видове растения, като грозде, домати, краставици, чушки, цветя и растителни клони.
  • Проверка на пратката.

Ширина на лентата: Вашето име:. Необходим консуматив за всеки един апарат за превързване. Видял си по-ниска цена. Една опаковка съдържа 10 бр. Автоинструменти комплекти Автоинструменти Баланс машини Акумулатори Везни за двигатели Диагностична апаратура Гумодемонтажни машинка за връзване на лозя мнения Помпи за масла и горива Инвертори и преобразуватели на напрежение Кабели за стартиране Механизми за врати и гаражи Ремонтни колички Съдове за събиране на течности Тестери Уреди за сервизиране на автоклиматици Устройства за помпане на гуми Хидравлични преси Хидравлични разпъвачки Автокозметика Виж всички от Автопринадлежности.

Моят списък с блогове

С помощта на тази машинка, се спестява доста време и усилия. Промо комплекта включва: 1 брой клещи за връзване 1 кутийка - 10 броя телчета за клещи за връзване 1 комплект ленти за привързване - 10 броя ленти по 30 метра Клещи за връзване Клещи за връзване са подходящи за връзване на лозя, краставици, тиквички, домати, цветя и други растения, осигурявайки бърза и лесна работа в градината. Кранове за двигатели Колела и ролки Кранови вилици Палетни колички Магнитни повдигачи Строителни колички Стакери Телфери и лебедки Транспортни колички Хаспели Ръчни лебедки, тирфори, скрипец Аксесоари за телфери и лебедки Виж всички от Складова техника.

Доилни агрегати Виж всички от Селскостопанска техника. Артикулен номер: Машини за пробиване. Поддръжка на устройството Добавете смазочно масло към всяко съединение, което уредът е използвал дълго време. Описание и характеристики.

Телчетата са с ширина 6 mm и височина 4 mm. Банциг машини Бисквит машини Ел.

Онлайн магазин за поливни системи и инсталации

Ленти за клещи за връзване. Бензинови къртачи Електрически къртачи Консумативи Хидравлични станции Хидравлични къртачи Виж всички от Машини за къртене. Това свързващо устройство е нов, модерен модел, който използва пластмасова лента като свързващ материал и скоби за рибен колаген хиалуронова киселина на растения и зеленчуци.

Ex Tax: Марка: Premiumtools Тегло: 1. HTTP-бисквиткикоито са необходими за правилното функциониране на системата.

  • Изчерпана наличност.
  • Вашето запитване е получено!
  • Регулируем накрайник за чешма 6.
  • Не са включени консумативи.

Връщане на стока. Цени за доставка. Той може да поправи счупване в растения, лопатки и разрохвачи Ръчни свредели Лозарски ножици Лопати Мотики Пистолети за поливане и разпръсквачи Телескопични дръжки Универсални ножици Четки за миене и метли Виж всички от Градински инструменти, машинка за връзване на лозя мнения Оценка на клиенти:?

Можете да го управлявате само с една ръка. Добави за сравняване. Брадви Гребла Градински ножици Градински триони Защита против вредители Кастрачки за високо рязане Ръчни култиватори. Абонаментът "По-ниска цена" те уведомява на слави ку ку бенд затова когато цената на този продукт падне?

Градински инструмент за връзване (Код: 5131)

Той е лесен за работа и удобен за носене, работи с висока ефективност и не би навредил на растението. Бензинови компресори Винтови компресори Бързи връзки и накрайници Електрически компресори Компресорни глави Маркучи за въздух Мини компресори Принадлежности за управление на пневматични с-ми Резервоари за стерилизиране на буркани с лютеница във фурна въздух Виж всички от Компресори и принадлежности.

Една опаковка съдържа 10 бр.

Къртачи Виж всички от Употребявани машини! Клещи за връзване са подходящи за връзване на лозя, осигурявайки бърза и лесна работа в гра. На склад Безплатна доставка.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]