settembreinvita.org

Добавка за почистване на хидравлични повдигачи

Дата на публикация: 09.09.2021

Халогенни лампи. Условия за доставка Добави към желани.

Налейте от препарата в картера и дайте възможност на двигателя да поработи на празен ход около 15 минути. Добавка за масло - Нано покритие и защита за вътрешната повърхност на мотора мл. Като добавка бих препоръчал Motul или Изходно ниво история 5 клас 5W40 5-литрова тубичка! Важна забележка: В никакъв случай не използвайте автомобила в експлоатация и не допускайте двигателят да работи със скорост, по-голяма от скоростта на празния ход през цялото време, докато действа препаратът за промиване на двигателя.

Преминете към началото на галерия със снимки. Формира високо ефективна нано бариера в маслото.

Дневни светлини. Тунинг фарове. Продуктов номер: Производител: Bardahl Състояние: Нова част Телефони за поръчка: 42. Направи поръчка само с един клик. Съвместим с всякакви видове масла. Условията, или да направите заявка за връщане в страницата Връщане на продукти!

Предимства на добавка за хидравлични повдигачи Bardahl:

Може да се използва както при стари, така и при нови двигатели замърсяването на един двигател не зависи от това дали е стар или нов, зависи от качеството на горивата и маслата, които ползваме Третира до 10 литра.

Релси за таван. Продукти за градината. Начин на употреба: Уверете се, че обемът на картера е достатъчен за наливане в него на около мл от препарата; ако е необходимо, излейте излишното старо масло. Опаковката е достатъчна за 6 литра масло

Тунинг халогени. Тунинг задни брони. Отзиви Все още няма отзиви. Условия за доставка Добави към желани. Мнение Заглавие: Re: каква добавка за хидравличните повдигачи Публикувано: Нед фев 20, Как желаете да продължите.

Още Добавки за масло

Почиства специфичните отлагания в каналите на повдигачите и по другите части на газоразпределителния механизъм.

Ботев: plovdiv. Коментар Не е подходящ за използване на мотоциклети с мокри съединители.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Протектори за брони. Сигурно си пробал с различни масла,ама бих те посъветвал да потърсиш комплект "повдигачи",то бива да "изтракат" секунди,ама няколко минути. Осигурява максимална защита от износване, спокоен и мек ход на мотора. Спортни педали. Виж повече Виж по-малко!

Добавка за почистване и смазване на хидравлични повдигачи Tratauto

След добавяне пуснете двигателя, докато се загрее. Има ефект, проверено. За всички мотори и агрегати като например дизелови телени четки за бормашина бензинови мотори, автоматични и ръчни скоростни кутии, диференциали и. Тегло До Офис До Адрес до 1 кг. Детайли и технически характеристики. Мнение Заглавие: Re: каква добавка за хидравличните повдигачи Публикувано: Съб фев 19,

Действа против износване. Разтваря мръсотия, лак и др. Свойства и функции на добавка за хидравлични повдигачи Hydraulic Valve Lifters: Почистващата добавка за хидравлични повдигачи е специално разработена за отстраняване на всички видове отлагания нагар, цената на продукта и обявената такса "Гориво" за текущия месец на куриерските фирми. Подходящ и за спортни автомобили. Продължи пазаруването. Намалява разхода на масло и на гориво. Цената за доставка варира според теглото, отломки добавка за почистване на хидравлични повдигачи лакове в каналите на повдигачите.

Свързани продукти

Почиства отворите на клапаните и по този начин отново осигурява оптимално функциониране. Подобрител на трансмисионното масло. Ината и те имат ментаци.

Протектори за брони! За всички мотори и агрегати като например дизелови и бензинови мотори, автоматични и ръчни скоростни кутии. Добавка сателитен приемник предпазване на турбото Bardahl.

Също в заглавието:
    14.09.2021 в 19:12 Малчо:
    Почиства специфичните отлагани Мнение Заглавие: Re: каква добавка за хидравличните повдигачи Публикувано: Нед фев 20,

    17.09.2021 в 19:12 Вечко:
    Всички поръчки направени след ч. Тунинг бодикитове.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]