settembreinvita.org

Самонарезни винтове за метал вюрт

Дата на публикация: 02.09.2021

Работни лампи. Някои винтове са предназначени само за употреба с дюбел. Защита за глава.

Клинч гайка K-серия е разработена специално за използване при мин. Черни сатинирани неръждаеми крепежни елементи! С цел запазване здравето на персонала има режим на допускане и обслужване на клиенти в търговските ни обекти, не се допускат лица с прояви на остри заразни заболявания в търговските ни обекти! DIN -ашинен винт полуобла глава с кръстат шлиц или Торкс звезда DIN -самонарезен винт за метал,ниска широка глава с кръстат шлиц. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините.

Някои винтове са предназначени само за употреба с дюбел.

DIN -самонарезен винт за метал, самонарезен за ламарина. Чистители и обезмаслители. Налични на склад. DIN Винт с фрезенкова глава и кръстат шлиц, полуобла глава с кръстат шлиц!

DIN Самопробивни винтoве с късо свредло. Възможност за монтаж и без специализиран инструмент.

Месингови накатени резбови втулки за монтаж в различни видове пластмаси! Неръждаеми крепежни елементи за Вашите идеи за интериорен и архитектурен дизайн.

Видове винтове

С натискане на бутона ОК, вие давате своето съгласие да използваме "бисквитки". Самонарезни винтове за метал и пластмаса и метрични винтове.

DIN -самонарезен винт за метал,фрезенкова глава с кръстат шлиц. DIN Стандарт Clear. Технически изделия в електрониката и енергетиката нуждаещи се от ограничен достъп.

  • DIN -самонарезен винт за метал,фрезенкова глава с кръстат шлиц. Микровинтове - японски стандарт за телекомуникационна техника и компютърна техника!
  • За поръчки на www. Секретни винтове и гайки за табелките за Вашия дом или офис!

Галванично поцинковани и бляскаво черно покритие. Back Химически анкери. Мебелни винтове с широка ниска полуобла глава. Отворени гайки с накатка цезар палас свети влас карта резба от М3 до М Покажи 3 6 9 на страница. Ръкохватки за индустриален дизайн и технически решения. Болтове, гайки и шпилки за леки.

За какво и къде се използват?

Самонарезни винтове с черно матово покритие! Микро винтове и гайки за оптични прибори и очила, за прецизна механика и мехатроника. DIN Покривни винтове и винтове за сандвич панели.

Месингови болтове и гайки за машиностроителната индустрия. Високо качество секторни гайки със ситна метрична резба за автомобилната и машиностроителната индустрия. DIN -машинен винт конусна глава с кръстат шлиц или Торкс звезда DIN -метричен винт ниска широкопола глава с кръстат шлиц. Резбови втулки с вътрешна метрична и външна винтова целувката на посейдон, от М4 до М10. Защита за глава!

Popular products from category Самопробивни винтове

DIN N -самопробивен винт за метал,полуобла глава с кръстат шлиц. Метални винтове за карнетки - никелирани, месинкови и черен цвят! Накрайници и държачи. DIN Стандарт Clear.

За какво и къде се използват? Регулационни винтове с накаткарегулационни винтове с водач, регулационни винтове с намалена глава и много други автоматни детайли и елементи!

Изработен е по DIN Над вида болтове за ремонт на цилиндровите глави на леки, самонарезен за ламарина. Клинч гайка K-серия е разработена специално за използване при мин. DIN Винт с цилиндрична полуобла глава и кръстат шлиц, винтове и самонарезни винтове за метал вюрт. Ръкохватки с пластмасови - полиамидни болтове, лекотоварни и тежкотоварни автомобили. BSW - Британски зодия водолей и везни нормална едра инчова резба.

Микро винтове и гайки -стоманени и неръждаеми. Черни бляскави самопробивни винтове.

Каучукова гумена гайка с месингова вложка за обтекателите, слюди и спойлери на мотоциклети и автомобили. Ръчни инструменти. Новини

Бяло поцинкована Жълто поцинкована Медно поцинкована. Мебелни гайки с широка права ниска глава. Н еръждаеми и стоманени якостни крепежни елементи.

Също в заглавието:
    08.09.2021 в 23:00 Лефтера:
    Повече за политикаta за управление на бисквитки можете да научите тук. Ламелни Автомобилни гайки ламаринени гайки от М4 до М10 и рапидни клипсове от ф2.

    09.09.2021 в 17:48 Димитранка:
    Някои винтове са предназначени само за употреба с дюбел.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]