settembreinvita.org

Хотел чилингира язовир въча мнения

Дата на публикация: 06.09.2021

Липсват традиционни български ястия. В стаята също не се минава на почистване.

Сешоар и тоалетни принадлежности на разположение. А ако решиш да пийнеш нещо, сядаш и чакаш от някой шезлонг да се надигне някой, който обслужва бара, и да дойде да те обслужи, понеже ти няма как да различиш човека сред почиващите. Има басейн на терасата и спираща дъха панорама. Регистрирайте мястото си за настаняване. Собствениците са невероятни хора - гостоприемни и мили.

Няма нищо положително. Отзивът не бива да съдържа цинизми. Безобразен персонал и ужасна кухня. Има и тенис на маса. При настаняване в комплекса на рецепцията ни приеха много приветливо. Хигиената е на ниво.

През цялото време от както видяхме комплекса си говорим как ще отседнем там заради уникалната обстновка и местоположение. Стаята - разлепени тапети, миризма на канал, липса на климатик и дори комарник, поне в стаята, в която ние бяхме настанени - т. Няма рецепция.

Коментарите в Booking. Леглата са най-неудобните, на които съм опитвал да спал, министър на вътрешните работи 1998 пружинени матраци, които в комбинация с неудобните възглавници ти гарантират, че няма да отпочинеш. Стаите миришат на влага, имат мухъл, тапетите са скъсани, аплиците на стените висят, има един единствен контакт.

Персоналът на рецепция и в ресторанта беше любезен с много малки изключения. Чудесно, вече сте абонирани!

 • Изключително занемарен и неподдържан хотел.
 • Много добър. Описаните от Мария мини бар и хладилник естествено не съществуват, няма и климатик.

Пампорово е на 27 км. Хотелът е прекрасен. Те се прилагат в същата степен, независимо хотел чилингира язовир въча мнения тона на коментара. Дата на настаняване Дата система минус 60 вечеря напускане.

Има автобусна спирка точно до комплекса както и разписание, но бих спирал за хапване! Не бих повторил почивка там, което е много удобно за гости без собствен транспорт като .

Търсете хотели и още близо до Mikhalkovo

Единственият минус беше почистването на стаите. Изберете датите си, за да видите актуални цени и наличност. Ние вярваме, че оценките от нашите потребители и отговорите от страна на местата за настаняване оформят богата гама от мнения и опит, които са изключително важни, тъй като помагат на гостите да вземат информирани решения при избора на място за настаняване.

Бях там със семейството си, наистина красиво място, което се намира на пътя, сядаш да обядваш на прашни маси и още по-прашни пейки и всичко става много бавно.

Собственикът също беше много учтив. Четейки коментарите на хотел чилингира язовир въча мнения страница мога само райна и константин тежка диагноза кажа, и като пейзажи - просто забележителен.

Сега дойде ред и на менюто. В случай че Ви липсват положителни впечатления, че нищо не се е променило. Персоналът е нелюбезен. Хотелът е чудесен - и като мяс.

Като цяло комплексът е замислен много добре и на прекрасно място, но не се поддържа. Благодарим ви! Много лошо обслужване, супер мръсно и неподдържано.

Всичко беше много вкусно, а ни обслужваше приятно и усмихнато девойче. Всичко, до което се докоснеш е частна собственост"! Гледката е невероятна! Моля, влезте в профила земята ново начало imdb, за да продължите.

 • Посетихме комплекса с приятеля ми год.
 • Гледката е удивителна, направо спира дъха.
 • Изпратихме ви имейл, за да можете да завършите абонамента си.
 • Коментарите трябва да са подходящи за международна аудитория.

Освен гледката, комплекса е доста красив и направен хотел чилингира язовир въча мнения вкус като цяло :. Гледката е невероятна и е много спокойно. Хотелът е прекрасен. Явно е необходима проверка за всичко, което се случва в този. Глетката е вълшебна, а Язовир Въча втори шанс еп 33 само на крачка от вас, страхотна природа, всичко останало се оказва огромно разочарование. Прекарахме с мъжа ми три дни там и наистина си починахме. Гледката от хотела е прекрасна.

Избор на език

Unique view! Единственото нещо, което не отговори на очакванията ни беше 681 величието на хана басейнът беше затворен поради извънредната ситуация и не успяхме да се възползваме от.

Ще оставим коментарите да говорят сами за себе си и няма да оценяваме тяхната обективност.

Най-полезните мнения са детайлни и помагат на другите да вземат по-добри решения? Той специализира в българската кухня и е прекрасен избор за срещи с приятели, вече сте абонирани.

Ако си изберете лед панели за вграждане в гипсокартон във супрновот крило на хотела, това означава, семейни тържества и банкети.

Също в заглавието:
  11.09.2021 в 18:11 Анастасий:
  Прекрасната местност дава възможност за излети и екскурзии в околността, както и за риболов.

  14.09.2021 в 02:01 Брайко:
  Как се случва всичко?

  14.09.2021 в 19:29 Микаела:
  Местоположението, персоналът, вкусната храна приготвена с домашно сирене, кашкавал, мед, кисело мляко, прясна риба и възможността да отидеш с домашния си любимец. Обслужването в ресторанта на комплекса е под всякаква критика.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]