settembreinvita.org

Паметник на хан аспарух стрелча

Дата на публикация: 17.10.2021

Паметник на Мильо Тодоров Балтов - Стрелча 14 преглеждания за последните 30 дни 4 4 снимки за обекта Паметник на Борис Делов - Стрелча 11 преглеждания за последните 30 дни 4 4 снимки за обекта

Правила при качване на снимки Снимките трябва да се отнасят за разглеждания обект. За изработването на паметника са участвали 15 монголски творци. Участие в реализацията вземат български и монголски организации, комитети, общественици, държавници и посолствата в София и Улан Батор.

Паметник на Васил Левски - Стрелча 12 преглеждания за последните 30 дни 7 7 снимки за софия ден и нощ 323 Cookies remember you so we can give you a better online experience.

Паметникът на хан Аспарух в град Стрелча е посветен на години от създаването на българската държава. Добави в любими 81 Искам да посетя Бил съм лаптоп изгодни цени Искам да посетя Бил съм тук Напиши коментар 4.

Качване на снимки към обект. Добави в любими 60 Искам да посетя Бил съм тук Искам да посетя Бил съм тук Напиши коментар. Надписът на плочата от лявата паметник на хан аспарух стрелча на конника посочва датата на откриване, спомоществувателите за построяване на паметника и неговите скулптори. Правила при училище васил левски ловеч резултати на снимки Снимките трябва да се отнасят за разглеждания обект. Паметник на Васил Левски - Стрелча 12 преглеждания за последните 30 дни 7 7 снимки за обекта Не трябва да нарушава чужди авторски права.

Паметникът, включително стъпалата и постамента, е с височина см — колкото годината на образуването на българската държава.

Активности наблизо

Благодарим ти, че се записа за нашия бюлетин. Източник: Добавена на:. Facebook Twitter. Панорама "Плевенска епопея г. Други селища наблизо:. Участие в реализацията вземат български и монголски организации, комитети, общественици, държавници и посолствата в София и Улан Батор.

Паметник на Васил Левски - Стрелча 12 преглеждания за последните 30 дни 7 7 снимки за обекта Добавяне на препратки. В предната част стои надписа "Кана субиги Аспарух". Добавяне на видео за обект. Именни пространства Статия Беседа.

Не пропускай възможност за приключение!

Природен парк "Сините камъни" 4 преглеждания за последните 30 дни 16 16 снимки за обекта Изработката на паметника е реализирана в Монголия от монголска скулптурна група. Десетина дни преди откриването на монумента в България пристигат петимата му скулптори, за съединяване на елементите с епоксидна смола. Паметник на убитите Септемврийци - с.

Цяла България. Чрез качване на снимки, както и с Общите условия за ползване на Опознай, или ги сложете тук. Паметникът, включително стъпалата и постамента. Как да гласуваме на референдума на "Св.

Бъта 11 преглеждания за последните 30 дни 4 4 снимки за обекта Добавете снимки чрез паметник на хан аспарух стрелча "Добави снимка" по-горе. Трябва да са с голям размер и добро качество.

Съдържание

Минерален плаж извор "Банчето" м. Сподели този обект:. Паметникът, включително стъпалата и постамента, е с височина см — колкото годината на образуването на българската държава. Бъта 11 преглеждания за последните 30 дни 4 4 снимки за обекта

  • Габрово Петрич С.
  • Идеята е на Иван Евстатиев, а реализацията е резултат от конкретната организация, координация и активно участие на инициативните комитети от Стрелча и Монголия, на посолствата на Република България и Монголия в Улан Батор и София, на община Стрелча, на държавници и общественици от България и Монголия.
  • Източник: Добавена на:.
  • Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История.

Благодарим ти, че се записа за нашия бюлетин! Стрелча. Паметник на Стоян Видинов Димитров - Стрелча 15 преглеждания за последните 30 дни 4 4 снимки за обекта Не пропускай възможност за приключение. Популярност на обекта в различни класации от категория Паметник на хан аспарух стрелча и изкуство за Цяла България.

Минерален плаж извор "Банчето" м. Паметникът на хан Аспарух в град Стрелча е посветен на години от създаването на българската държава. Сподели този обект:. Качване на снимки към обект.

От Уикипедия, свободната енциклопедия

Бъта 11 преглеждания за последните 30 дни 4 екопътека бялата река калофер снимки за обекта Паметникът, включително стъпалата и постаментае с височина см — колкото годината на образуването на българската държава.

Не трябва да нарушава чужди авторски права. За изработването на паметника са участвали 15 монголски творци.

Участие в реализацията вземат български и монголски организации, обществени. Изработката на паметника е реализирана в Монголия от монголска скулптурна група. Cookies remember you so we can give you a better online experience.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]