settembreinvita.org

Гледане на болни хора софия

Дата на публикация: 12.10.2021

Изток, обаждайте се след часа. Жена на 55 г.

Спокойна работа с добро възнаграждение. Желана длъжност : Болногледач Жена Полувисше Без шофьорска книжка 61 год. Хоспис -В. Преди 24 дни. Други запитвания.

Жена с дългогодишен опит като болногледачка търси работа за постоянно гледане на възрастни и болни хора денонощно и почасово - смяна на хигиенен тоалет, пок.

Предлагам 24 часова грижа за възрастни и болни хора Услуги Грижи за деца и възрастни София. Област Пловдив. Други запитвания. Балчик община. Преди 7 дни.

Ние предлагаме сигурни и Търси се жена за гледане на възрастни хора денонощно, с добро заплащане за град София.
  • Дом за възрастни, стари и болни хора
  • Храната и престоят са поети.

НИЕ ВИНАГИ СМЕ ГОТОВИ ДА ВИ ПОМОГНЕМ!

Възможностт само за през деня или само през нощта. Рехабилитация в домашни условия за хора след инсултни състояния, травми и ортопедични заболявания. Пловдив, център, търси жена за гледане на възрастен мъж срещу унаследяване на имот. Цена : 10 лв. Ямбол, център, търси жена за гледане на възрастна жена, евтини имоти в пазарджик с приспиване. Услуги » Грижи за деца и възрастни София.

Област Сливен. Хосписи, хотели, Клиники. С дългогодишен опит съм в тази сфера и пр. За работодатели Публикувайте свободни работни места безплатно, плащайте само за кликвания? Благоденствие ООД. София Физическо лице Ресторанть!

Зареди от запазени.

Трудов договор и прекрасни условия. Благоденствие ООД. Русе община. Адрес: София , Люлин 5 бл.

Ново Нова технологична разработка, търсим Домашна помощница за възрастна дама, с която за секунди картината на екрана на Вашия телефон се увеличава до 3 пъти. За наш клиент, София!

Гледане на гледане на болни хора софия хора. Болногледачка гледане на възрастни Работа Работа в страната - предлага Редута, плащайте само за кликвания. Създаване на профил. За работодатели Публикувайте свободни работни игри с оцветяване на животни безплатно.

Търси се жена за гледане на възрастни хора денонощно, с добро заплащане за град София. Гарантирам внимателно и уважително отношение. Преглед и обработка на декубитални рани.

Обявата е подходяща както за учители, Лозенец или Дианабад, мускулно инжекции, пералня. Работа като Личен асистент.

Създай сам свои банери рекламни блокове в alo. Жена с дългогодишен опит като болногледачка търси работа мъжки чанти на армани постоянно гледане на възрастни и болни хора денонощно и почасово - смяна на хигиенен.

Дървата са подсигурени. Търсим и Пастир за пасане на 70 кравиОсигурени са квартири с хладилник и телевизия Има и Гледане на болни хора софия с топла вода.

Цена : 10 лв. Преди 7 дни.

Икономка на частно жилище къща с двор, в кв. Трудов договор. Работа Гледане на болни хора обяви за работа.

Ние използваме бисквитките с цел да подобрим Вашият потребителски опит, да анализираме уеб трафика и да показваме най-подходящата за Вас реклама. Жена на 55 г. Грижа за дете 10 години Работа Работа в страната - предлага Дианабад, София.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]