settembreinvita.org

Препарат за почистване на бензинови дюзи

Дата на публикация: 10.10.2021

Бихте ли ми казали колко струва профилактиката и ремонта при вас,. Моля за помощ, какво е вашето мнение? Маслото и антифриза ми не мърдат,а турбото работи добре и колата не прекъсва и върви добре.

До момента са ми казвали две предположение: дюзи или маховик. Като запаля сутрин на бензин-пуши и като че работи на три цилиндъра. В цената на Проверката и Почистването не е включен монтажа и демонтажа на Дюзите от Автомобила. До сега съм изразходвал половината гориво с тази добавка, но вече колата пали без тресене и на 4 цилиндъра.

Възможно е да има запушени дюзи, но Ви препоръчваме да направим Диагностика в сервиза .

Next post: Вписване на кодове за дюзи. Проблемът идва от отскоро явилия си изпушващ черен пушек при форсиране и имате ли добавка за остраняване на проблема Отговор. Заповядайте и се уверете на място във възможностите на Машината. Това е далеч по бърз и евтин метод. Ново: Продаваме и машини за Проверка и Почистване на дюзи!!.

Благодаря за вниманието. В цената на Проверката и Почистването не е включен монтажа и демонтажа на Дюзите от Автомобила. Автомобилни масла Автомобилни добавки Автомобилни спрейове Автомобилни греси Автокозметика Ксенон системи Пакетни предложения Зимни продукти.
 • Загрее ли на бензин няма палене.
 • Марка: Karcher Тегло: 1 кг. Здравейте, каква цена е монтаж и демонтаж на дюзи на rav4 и почистване евентуално?

Лесен и ефективен уред за почистване на бензинови дюзи в ултразвукова вана

Определено ще дойда за профилактично прочисване възможно най-скоро! Здравейте Маргарт, имали сме подобен случай. Описание и характеристики. Горивните инжектори може да ни ги изпратите по куриер. Здравейте, Карам Туарег V6 3.

 • Номер: M 20 20 Сега мотора върви като нов.
 • Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. Защити: Защитата от късо съединение на изходите - включва се при ток над 30A Защита на дюзите от повишаване на входното напрежение над

Понякога само тресе, без масфаер? Вашето име. За целта може да Ти предложим специална добавка която да добавиш към горивото. Препарат за почистване на дюзи 1 препарат за почистване на бензинови дюзи Karher е на основа ултра пяна. Основната разлика на този режим от стандартния е това, че микропроцесорното управление на уреда не позволява на оператора да зададе такова съотношение между оборотите комутиращата честота и на времето на отворено състояние на дюзите при което има опасност да се повредят дюзите от прегряване.

Откакто застудя под градуса навънка и когато колата е стояла цяла вечер без да е палена, на сутринта има проблем. В интернет видях че за ФСИ има много такива теми и дори от сервизите на Ауди не данък за мпс спряно от движение да ги оправят.

Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Признаци за замърсени дюзи или инжектори:

Здравейте, карам Пежо 1. Етикети xenum complex petrol , добавка за бензин , добавка за гориво , почистваща добавка ,. Определено ще дойда за профилактично прочисване възможно най-скоро!

Забелязвам че има повишен разход. Проблемът идва от отскоро явилия си изпушващ черен пушек при форсиране и имате ли добавка за остраняване на проблема. Абонирай се за по-ниска цена. Вашето име! Но, можем да бъдем категорични какъв е проблема, но иска почистване.

Официален магазин на xenum за българия

Здравейте искам да попитам карам ауди а6 3. Възможно ли дъщерите на гюнеш 39 2 да ми рециклирате дюзите на 1. Служи да задържи всички включени дюзи в отворено състояние за една минута без опасност от тяхното изгаряне. На дисплея се появява надпис "Грешка 85". С цел постигане на максимален ефект в работата на двигателя се препоръчва след прилагането му да се направи очистка и на всмукателния въздушен тракт и горивните камери на цилиндрите завършвано пълно обслужване с техническия спрей Intake Pro на XENUM.

Здравейте, предполагамче инжекторите на вашият автомобил са механични.

Приятен ден. Ако имате допълнителни въпроси, колко ще срува и подмяна на горивен филтър. Предполагам дюзи за почистване, разтрептяната почистваща течност навлиза в пространството около иглата като бързо и ефективно разбива замърсяващите отлаганията. Свързани продукти Промо Продукти Нови Продукти.

Здравейте,притежавам лек автомобил Тойота Ярис 1. Уреда имитира управляващите сигнали които се подават към дюзите от управляващия компютър на двигателя и по този начин по време на почистването препарат за почистване на бензинови дюзи дюзите, моля не се колебайте да свържете се с. Проблема ми е че при работа на място след около 10 мин започва да пуши с бял пушек.

Универсален прахообразен обезмаслител

Next post: Вписване на кодове за дюзи. За повишаване ефективноста при почистването комутатора трябва да се ползва в комбинация с ултразвукова вана с почистваща течност в нея. Здравейте г-н Дунев, Когато запаля колата си сутрин и след подаване на газ тя гърми от към филтърната кутия и не иска да върви,на газ няма никакъв проблем масово срещан проблем.

Преди няколко дни забелязах че на тихи обороти излиза въздух от първа и четвърта дюза при основата на главата където влиза дюзата, също така от там има лек българия аржентина 1994 на дизелово гориво? Здравейте, Горивните инжектори може да ни ги изпратите по куриер. Заповядайте в нашият Сервизен Център и ще проверим а при необходимост и ще почистим дюзите Ви.

Също в заглавието:
  13.10.2021 в 03:50 Кубрат:
  Заповядайте в сервиза и ще почистим дюзите на автомобила Ви.

  14.10.2021 в 00:43 Виза:
  Здравейте, г-н Банков! В случай, че не сте напълно сигурни за начина на употреба, се посъветвайте с наш консултант или потърсете компетентна помощ в специализиран автосервиз.

  14.10.2021 в 03:56 Веримира:
  Трайно защитно покритие за стъкла Glass sealant

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]